DAVID BETON d.o.o.

Croatian English German

O nama

DAVID BETON d.o.o. na prvi je pogled mlada tvrtka, no naše iskustvo proteže se već nekoliko desetljeća, jer smo prerasli iz obiteljskog obrta koji je osnovan još 1979. kao obrt za prijevoz i ugradnju betona. Prva naša betonara osnovana je u Turčišću, gdje i danas imamo betonaru, iskop šljunka te njegovu separaciju. Budući da smo kod naših klijenata bili prepoznati kao pouzdan i kvalitetan partner, iz godine u godinu povećavala se potreba za betonom, a samim time i kapacitet proizvodnje i vozni park.

Godine 2001. započela je sa radom betonara u Varaždinskoj županiji na lokaciji u Gornjem Knegincu, a 2008. počela je sa radom i betonara u Peterancu (lokacija na Đelekovečkoj cesti) u Koprivničko-križevačkoj županiji.

U svakoj betonari zaposleno je kvalitetno i stručno osoblje sa znanjem i iskustvom. Maksimalno se trudimo da naši klijenti, kupci i partneri budu zadovoljni sa nama i našim proizvodima.

U našim proizvodnim pogonima uz savjete naših stručnih djelatnika možete izabrati najbolja rješenja uz najpovoljniju cijenu. Naše iskustvo garantira izvršenje svih zahtjeva na poslovnim i privatnim objektima.

Spomenimo i to da smo jedan od sponzora NK Međimurja, na što smo izuzetno ponosni.

Nino DAVID, direktor